TILANNEHUONE

Pochettino murheissaan – Chelsea hävisi

25.12.2023 06:05

Valioliiga

Chelsea hävisi jouluaaton matsinsa Wolverhamptonia vastaan vieraissa maalein 2–1 (0–0).  Wolvesin osumista vastasivat Mario Lemina 51. minuutilla ja Matt Doherty 90+3 minuutilla.

Lontoolaisten ainoan osuman teki Christopher Nkunku. Hän kavensi 1–2:een, kun lisäaikaa oli pelattu 90+6. Maali oli pelaajan ensimmäinen Valioliigassa.

Manageri Mauricio Pochettino oli ottelun jälkeen pettynyt.

”Olemme erittäin pettyneitä, koska mielestäni ansaitsemme tästä paljon enemmän. Tämä kilpailu vahingoittaa, kun ei ole tarpeeksi kliininen”, Pochettino manasi BBC:llä.

”Loimme paljon paikkoja, siksi tämä on niin iso pettymys. Pääsimme muutaman kulmatilanteiden jälkeen ja niissä oli todella vaikeaa.”

”Meillä on pelaajia, jotka pelaavat ensimmäistä kertaa liigassa, heidän on sopeuduttava. Kyse on luottamuksesta ja laadusta. Mutta meidän on tehtävä maaleja, jos haluamme voittaa pelit”, manageri myönsi.

Ja Wolves osuu…

425 / 5,000

Translation results

Translation result

Pochettino sanoi: ”Olemme erittäin pettyneitä, koska mielestäni ansaitsemme paljon enemmän. Tämä kilpailu vahingoittaa sinua, kun et ole tarpeeksi kliininen. ”Luimme paikkoja, siksi se on niin pettymys. Pääsimme muutaman kulman jälkeen ja se oli todella vaikeaa. ”Meillä on pelaajia, jotka pelaavat ensimmäistä kertaa liigassa, heidän on sopeuduttava. Kyse on luottamuksesta ja laadusta. Meidän on tehtävä maaleja, jos haluamme voittaa pelit.”