Predatorsin maalivahti loisti torjunnoillaan

06.05.2022 09:14

Vai kolmosvahti? Connor Ingram lunasti odotukset Preds maalilla.@AOP

Colorado Avalanchen ja Nashville Predatorsin toisessa pudotuspeliottelussa tehtiin maalit ensimmäisessä erässä. Ensin Avalanchen Nathan McKinnon osui erän alussa ja erän lopussa Predatorsin Jakov Trenin tasoitti 1-1:een. Ottelu eteni näissä lukemissa jatkoajalle, jonka ajassa 8.31 Cale Makar teki maalin ja ratkaisi ottelun Coloradolle 2-1. Suomalaiset eivät olleet ottelussa tehopisteillä.

Maalivahti Juuse Saros oli yhä sivussa Nashvilleltä. Joukkueen maalilla torjui ottelun alusta asti Connor Ingram, 25. Hän teki uskomattomat 48 torjuntaa. Pudotuspeli ei ollut veskarin ensimmäinen. Ingram oli maalilla jo osan sarjan avausottelusta tiistaina. Hän luisteli silloin maalille vartin pelin jälkeen, kun David Rittich oli päästänyt sisään viisi maalia. Colorado voitti silloin 7-1.

”Hän teki monta torjuntaa avainhetkillä. Vauhdilla pelaavaa hyökkäysjoukkuetta vastaan tarvitaan täydellistä maalivahtia, joka voittaa pelejä. Ingram todella vakuutti tänä iltana”, valmentaja John Hynes totesi Tenneseanille toisen ottelun jälkeen.

Ottelusarja Coloradolle 2-0.

MUUTA: NY Rangers tasoitti ottelusarjan 1-1:een Pittsburgh Penguinsin kanssa voittamalla torstaina maalein 5-2. Artemi Panarin teki tehot 1+2 ja Igor Shestjorkin torjui 39 kertaa. Molemmat valittiin ottelun tähdistöön. Dallas Stars tasoitti ottelusarjansa Calgary Flamesia vastaan 1-1:een voittamalla toisen kohtaamisen luvuin 2-0. Jake Oettinger teki ottelussa 29 torjuntaa. Hän oli myös ottelun ykköstähti. Dallasin ensimmäisen maalin teki Joe Pavelski ensimmäisessä erässä. Suomalaisista Jani Hakanpää keräsi syöttöpisteen Michael Rafflin 2-0-osumasta, joka tuli aivan kolmannen erän lopulla.