TILANNEHUONE

Predatorsin Juuse Saros on yrittänyt ottaa opiksi

13.01.2022 17:41

Predatorsin Juuse Saros on yrittänyt ottaa opiksi

Juuse Saros nauttii tiukoista peleistä.@AOP

NHL

Jos ei jo aikaisemmin, niin viimeistään nyt Juuse Saros on torjunut itsensä maailmankartalle. Saroksen merkitys Nashville Predatorsille on jättimäinen. Hänen torjuntansa mahdollistaa voiton tiukista koitoksista ja voi lähettää joukkueen voittoputkiin. Saros, 26, kypsyi Predatorsin ikonitorjujan Pekka Rinteen selän takana. Se ei varmasti ollut aina helppoa, mutta Saroksen asenne kertoo kaiken.

”Koko tällä matkalla, jolla olen ollut, olen yrittänyt ottaa kaiken kuin opiksi. Viime vuonna pelatessani johdonmukaisesti sain paljon itseluottamusta. Se sai minut uskomaan, että pystyn tähän”, Saros muotoilee Tenneseanille.

Predators-fanit odottavat Sarokselle jo Vezinaa. Maalivahti selvästi hieman toppuuttelee liikoja intoja.

”Yritän vain tehdä oman juttuni. Pelata peliä niin kuin osaan ja nauttia siitä, enkä pohtia liikoja. Yritän vain antaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa joka ilta.”

Predators on viiden ottelun voittoputkessa. Kiikarissa on venyttää putkea kuuteen torstain ottelussa Buffaloa vastaan. Koko joukkueen itsetuntoa nosti tiistainen trilleri ja lopulta jatkoaikavoitto Colorado Avalanchesta. Ottelua pidettiin tiukkana mittapuuna omasta tasosta. Saros mittautti osaamistaan hienosti. Hän torjui 40 kiekkoa. Hänet nimettiin myös tähdistöön.