Predatorsin veskareilla torjuminen sujuu

18.01.2023 08:27

Juuse Saroksen torjuntaprosentti on mukava 92,1.©AOP

Nashville Predatorsin maalivahti Kevin Lankinen nokitti tiistaina ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan seurakaveri Juuse Saroksen maanantaina tekemän torjuntamäärän. Predators voitti Columbuksen kotihallissaan tiistiana niukasti maalein 2-1.

Lankinen teki ottelussa 39 torjuntaa. Pelkästään Columbuksen Patrik Laine laukoi kymmenen kertaa tuloksetta. Juuse Saros torjui maanantaina voitto-ottelussa Calgarya vastaan 38 kiekkoa. Nashville voitti myös silloin maalein 2-1.

Tiistaina Jacketsin Gustav Nyquist pilasi Lankisen nollaillan kolmannen erän puolivälissä. Predatorsilta osuivat Cody Glass ja Jakov Trenin toisessa erässä.

Montreal Canadiens voitti puolestaan Winnipeg Jetsin kotonaan maalein 4-1. Canadiensin kokoonpanosta olivat sivussa suomalaispuolustaja Joel Armia ja superlupaus Juraj Slafkovsky loukkaantumisten vuoksi.

Edmonton Oilers sai takaisin kokoonpanoonsa hyökkääjä Evander Kanen ottelussa Seattle Krakenia vastaan. Kane oli poissa marraskuusta asti, koska luistin viilsi hänen ranteensa auki. Kane pelasi tiistaina yli 17 minuuttia, mutta ei yltänyt tehoille. Jesse Puljujärvi ei pelannut Oilersin kokoonpanossa. Oilers voitti Krakenin maalein 5-2. Krakenin Eeli Tolvanen teki ottelussa oman maalin.

Twitterissä pientä Nashvillen maalivahtien kuittailua?….