PSG:lle tappio – Atletico kotivoittoon

11.04.2024 05:36

Mestarien liiga

PSG:n tappioton putki tuli päätökseen Mestarien liigan puolivälierässä Barcelonaa vastaan. Barcelona voitti ottelun Pariisin illassa maalein 3–2. Raphinha osui Barcalle kahdesti, mutta vaihdosta sisään tulleen syntymäpäiväsankari Andreas Christensenin puskema osuma 77. minuutilla ja toisella peliminuutillaan kentällä takasi voiton. PSG:n maaleista vastasivat Ousmane Dembele 48. minuutilla ja Vitinha 51. minuutilla.

Atletico Madridin ja Borussia Dortmundin ottelu päättyi 2–1 Atletille Rodrigo de Paulin ottelun neljännen minuutin  ja Samuel Linon 32. minuutin osumilla. Dortmundin kavennus tuli Sebastien Hallerin tekemänä 81. minuutilla.

Atleticon päävalmentaja Diego Simeone ja Dortmundin urheilujohtaja Sebastian Kehl kävivät varsin kuumaa keskustelua ottelussa ja heidät piti lopulta erottaa toisistaan.