Puljujärvi teki maalin – Kähkösellä rankka ilta

14.01.2023 08:14

Kaapo Kähkönen oli kovassa tulituksessa maalillaan.©AOP

Kaapo Kähkösellä ei ollut paras ilta San Josen maalilla perjantaina. Edmonton Oilers oli raaka vieras ja ohitti suomalaisvahdin peräti seitsemän kertaa. Oilers voitti ottelun 7-1.

Yksi Oilersin illan onnistujista oli Jesse Puljujärvi, joka teki kauden neljännen maalinsa kolmannen erän puolivälissä. Syötön osumaan antoi Ryan Nugent-Hopkins. Maali vei Oilersin jo 6-0-johtoasemaan ottelussa. San Josen ainoa onnistuja oli Oskar Lindblom, joka teki 1-7-kavennuksen, kun ottelua oli jäljellä viisi minuuttia.

Oilersin tehokkain oli Connor McDavid, jonka tehot olivat 2+1. Hän on nyt viimeistellyt jo 37 maalia tällä kaudella. Leon Draisaitl ja Ryan Nugent-Hopkins keräsivät ottelussa molemmat pinnat 1+2.

Kähkönen pelasi Sharksin maalilla koko pelin ja hän torjui 34 kiekkoa. Kähkönen teki minkä voi. Torjuttavaa riitti. Oilers laukoi yhteensä 41 kertaa.

Hiljaista on Shark Tankissa. Puljujärven osuma tästä.

New Jersey Devils otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kaatamalla Anaheim Ducksin Kaliforniassa maalein 5-2. Devils onnistui maalinteossa laajalla rintamalla. Osumista vastasivat Dougie Hamilton, Jesper Bratt kahdesti, Jack Hughes ylivoimalla ja hän myös syötti toisen Brattin maaleista, sekä Jesper Boqvist. Anaheimille onnistui Adam Henrique toisessa erässä ja hän myös syötti kolmannen erän ylivoimaosuman, jonka viimeisteli Trevor Zegras.

Tähtidevil Jack Hughesin tehot ovat nyt jo 27+24 ja niillä ollaan NHL:n kymmenen tehokkaimman listalla.