TILANNEHUONE

Pulujärvi teki maalin – Pärssinen onnistui syötöissä

31.12.2022 08:04

Pulujärvi teki maalin – Pärssinen onnistui syötöissä

Jesse Puljujärvi onnistui Krakena vastaan.©AOP

NHL

Jesse Puljujärvi teki kauden kolmannen maalinsa vierasottelussa Seattle Krakenia vastaan. Oilers voitti perjantain ottelun peräti 7-2.

Puljujärven osuma tuli ottelun ensimmäisen erän puolivälissä ja sen syötti Connor McDavid. Maali vei Oilersin 4-0-johtoon.

McDavid oli jälleen ihan liekeissä. Hän teki tehot 1+4. Hyökkääjä on syöttänyt kaudella nyt 40 maalia ja tehnyt niitä 32. Hän osui myös itse Krakenia vastaan. Ottelun 7-2-maali oli McDavidin käsialaa. McDavidin pisteputki on huikean 17 ottelun pituinen.

Eeli Tolvasta ei vieläkään nähty Krakenin kokoonpanossa.

Nashvillen Juuso Pärssinen keräsi tililleen kaksi syöttöpistettä, kun Predators vieraili Anaheimin ankkalammikolla ja voitti Ducksin peräti 6-1.

Pärssinen oli syöttämässä Filip Forsbergin 3-1-osumaa toisen erän puolivälin tuntumassa ja Roman Josin 5-1 ylivoimaosumaa yhdessä Forsbergin kanssa. Myös Mikael Granlundille merkittiin tilastoon syöttöpinna. Hän auttoi Nino Niederreiteria 6-1-maalissa 13 sekuntia ennen peliajan päättymistä. Juuse Saros torjui Predators-maalillaan 26 kiekkoa.

Anaheimin ainoasta vastasi Sam Carrick. Osumaa oli syöttämässä puolustaja Urho Vaakanainen, jolle tehopinna oli kauden ensimmäinen.

New Jesery Devils voitti Pittsburgh Penguinsin maalein 4-2 vieraissa. Nico Hischier teki Devilsin 3-2-johtomaalin toisessa erässä alivoimalla. Loppunumerot viimeisteli Jack Hughes tyhjään maaliin. Osuma oli hänelle illan toinen. Hän teki myös ylivoimamaalin toisen erän alussa. Erik Haula sai Hugesin toisesta maalista syöttöpinnan, joka on hänelle kauden 13:s. Haula istui kolmannessa erässä myös neljän minuutin jäähyn korkeasta mailasta.