TILANNEHUONE

Raanta maalilla ykkösottelussa – Bostonilla sairastumisia

17.04.2023 21:25

Raanta maalilla ykkösottelussa – Bostonilla sairastumisia

Antti Raannan on tarkoitus aloittaa Canes-maalilla pudotuspelit.©AOP

NHL

Carolina Hurricanes aloittaa pudotuspelit tiistain vastaisena yönä New York Islandersia vastaan. Carolinan päävalmentaja Rod Brind’Amour vahvisti lehdistötilaisuudessa, että joukkueen suomalaismaalivahti Antti Raannan on tarkoitus olla aloittava maalivahti ensimmäisessä ottelussa. Canes on myös kutsunut ylös jälleen Pjotr Kochetkovin, jolla pelit AHL:ssä tulivat päätökseen.

Päävalmentaja ei suostunut varmasti kommentoimaan Jesse Puljujärven tilannetta, vaan sanoi vain, että hän saattaa myös pelata. Pulujärvi ei ole vielä vakuuttanut Canes-miehistössä. Tehoina runkosarjassa oli 17 Carolinan paidassa pelatussa ottelussa 0+2.

Myös Florida Panthers aloittaa pudotuspelit Bostonissa Bruinsia vastaan ensi yönä. Bruins oli ylivoimainen runkosarjan voittaja, mutta nyt joukkue kärsii taudista, joka on kaatanut pelaajia petiin yksi toisensa jälkeen. Pudotuspelien alla huippuhyökkääjä Patrice Bergeron on sairastunut. David Pastrnak on ollut puolikuntoinen jo viimeisissä runkosarjan peleissä ja maalivahti Jeremy Swayman on myös ollut hiljattain kipeänä.