TILANNEHUONE

Ralf Schumacher odottaa enemmän veljenpojaltaan

26.04.2022 15:39

Ralf Schumacher odottaa enemmän veljenpojaltaan

Mick Schumacherille alkaa kerääntyä jo paineita.@AOP

Formula 1

Haas-tallin Mick Schumacher oli Emilia Romagnan GP:ssä Imolassa ruutulipulla vasta 17:s. Tallikaveri Kevin Magnussen ajoi kuitenkin kymmenen parhaan joukkoon. Tanskalainen oli kisan yhdeksäs. MM-pisteitä on kerättynä jo 15. Se on paljon Haas-kuskille.

Nuorelle Schumacherille alkaa kerääntyä pieniä paineita. Erityisesti siitä, että oma tallikaveri painaa menemään kovalla kokemuksella kaukana edellä, mutta lisäksi nimikin velvoittaisi edes jotain. Ainakin Schumacherin setä Ralf Schumacher on hieman kriittinen sukulaisensa kisaviikonlopun suorituksista.

”Hänen täytyy katsoa koko viikonloppu nyt läpi, ottaa oppia siitä ja suoriutua jatkossa paremmin. Tietysti sitä voi joskus sattua heikompi viikonloppu hyvän kehitysjakson jälkeenkin”, Schumacher pohtii GrandPrix.comilla.

Mick Schumacher lähti kisaan kymmenennestä lähtöruudusta sprinttikisan jälkeen. Startti ei ollut paras mahdollinen ja GP:n alussa hän pyörähti.

”Tilanteensa voi kuitenkin kääntää. Vettel juuri onnistui siinä. Hän teki paljon virheitä Australiassa ja nyt Imolassa hän ajoi taas ihan hyvin. Mick voisi pitää sitä esimerkkinä.”

Seuraavaksi F1-autot kaahaavat ensimmäistä kertaa Miamissa vapun jälkeen. Rata on uusi tuttavuus. Ex-kuski Schumacher näkee tämän mahdollisuutena veljenpojalleen.

”Mick yleensä pärjää uusilla radoilla, siksi odotan häneltä jotain Miamissa.”