Rangers ei pystynyt ohittamaan Sarosta kertaakaan

13.12.2021 06:55

Juuse Saros nollsi NY Rangersin. @AOP

Nashville Predatorsin maalivahti Juuse Saros pelasi nollapelin ottelussa NY Rangersia vastaan Madison Square Gardenilla. Tasaisessa, mutta vauhdikkaassa ottelussa nähtiin vain yksi maali. Sen teki toisen erän alussa Predatorsin tulokashyökkääjä Philip Tomasino. Tomasino pelasi ottelussa samassa ketjussa Mikael Granlundin ja Filip Forsbergin kanssa. Saros torjui 32 laukausta ja hänet merkittiin ottelun ykköstähdeksi. Saros on viidestä viimeisestä ottelustaan torjunut voittavasti neljä. Nollapeli oli hänelle kauden toinen. Edellisen nollapelin hän pelasi Columbus Blue Jacketsia vastaan joulukuun alussa.

Andre Burakovsky teki uransa ensimmäisen NHL-hattutempun ja Mikko Rantanen syötti kaikki hänen kolme maaliaan, kun Colorado Avalanche voitti kotihallissaan Florida Panthersin 3-2 (0-0,1-0,2-2). Hyökkääjien nimet merkittiin myös ottelun tähdistöön. Avalanche-puolustaja Jakob McDonald kannettiin kentältä toisessa erässä Floridan Ryan Lombergin massiivisen taklauksen jälkeen. Tappio Coloradolle katkaisi liigan kärkipaikalla olevan Floridan viiden ottelun voittoputken.

Sebastian Aho oli sivussa Carolina Hurricanesin ottelusta Vancouver Canucksia vastaan sairauden vuoksi. Jesperi Kotkaniemi keräsi tililleen syöttöpisteen Hurricanesin hävitessä ottelun Kanadan kiertueensa päätteeksi. Vancouver voitti lukemin 2-1 (1-0,1-0,0-1). Carolinan maalia vahti Antti Raanta, joka teki ottelussa 24 torjuntaa. Tappio päätti Carolinan neljän ottelun voittoputken.