Rangers hoiteli sarjan – Kakko iski maalin

29.04.2024 06:27

New York Rangersin hykkääjä Kaapo Kakko teki pudotuspelien ensimmäisen maalinsa sunnuntaina ottelusarjassa Washington Capitalsia vastaan. Rangers voitti ottelun 4–2 ja vei sitä myöten koko sarjan 4–0. Rangers on ensimmäinen joukkue, joka varmistaa paikkansa pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Kakon osuma tuli ottelun ensimmäisellä minuutilla, eikä sille merkitty syöttäjää. Rangersille osuivat myös Vincent Trocheck ylivoimalla 2–1 avauserässä, Artemi Panarin kolmoserässä 3–2 myös ylivoimalla ja Jack Roslovic tyhjään pömpeliin 4–2 ottelun lopulla.

Capitalsin onnistujat olivat Martin Fehervary 1–1-tasoituksessa ensimmäisessä erässä ja Hendrix Lapierre 2–2-tasoituksessa toisessa erässä.

Sensaatiomaista oli, ettei Capitalsin venäläislegenda Alexander Ovetshkin onnistunut auttamaan joukkueellaan pisteelläkään koko ottelusarjassa.