Rangers voittoon avauksessa – Aho syötti kaksi

06.05.2024 05:45

Carolina Hurricanes matkasi Manhattanille pudotuspelien toisen kierroksen ensimmäiseen koitokseen NY Rangersin kanssa. Rangers vei sarjan avauksen voittamalla maalein 4–3 (3–1,0–0,1–2). Carolinan Sebastian Aho syötti kahta joukkueensa maaleista.

Mika Zibanejad teki Rangersille kaksi maalia. Ne tulivat molemmat avauserässä. Muut Rangers maalit iskivät Vincent Trocheck 3–1 ylivoimalla avauserässä, sekä Artemi Panarin 4–2 päätöserän puolivälin tuntumassa. Igor Shestrjorkin torjui 22 kertaa. Kaapo Kakko pelasi 13 minuuttia ja laukoi kahdesti.

Canesille osuivat ottelun neljännellä minuutilla Jaccob Slavin 1–1-tasoituksessa Ahon ja Jake Guentzelin syötöistä avauserässä, Martin Necas 2–3 kolmannen erän alussa ja Seth Jarvis jo neljännessä pudotuspeliosumassaan Ahon ja Brent Burnsin auttamana.

Teuvo Teräväinen laukoi kerran 16 minuutissa ja Jesperi Kotkaniemi pelasi lähes 11 minuuttia ilman tehoja. Freddy Andersen torjui Canes-maalilla 19 kiekkoa.