TILANNEHUONE

Rangers yllätti Tampan ja meni sarjassa johtoon

02.06.2022 06:32

Rangers yllätti Tampan ja meni sarjassa johtoon

Rangersin Filip Chytil iski kahdesti.@AOP

NHL

NY Rangers ei antanut Tampa Baylle liikaa mahdollisuuksia itäisen konferenssifinaalin ensimmäisessä ottelussa. Rangers jatkoi siitä mihin Raleighisa jäi ja voitti Tampan kotihallissaan lukemin 6-2. Rangers on voittanut nyt seitsemän kertaa peräkkäin Madisonilla pudotuspeleissä. Samalla päättyi Tampan kuuden ottelun voittoputki.

Illan tähti oli jälleen Rangersin Filip Cythil, joka viimeisteli kaksi maalia. Molemmat osumat tulivat toisessa erässä ja jälkimmäistä oli syöttämässä Kaapo Kakko. Lisäksi kuusi Rangers-pelaajaa teki ottelussa kaksi tehopistettä. Mika Zibanejad, Artemi Panarin ja Frank Vatrano tehoilivat 1+1. Alexis Lafreniere ja Adam Fox puolestaan 0+2. Igor Shestjorkin pysäytti kiekon 37 kertaa.

Tampan kahdesta maalista vastasivat Steven Stamkos ja Ondrej Palat. Osumat olivat molemmille viidennet pudotuspeleissä. Stamkos keräsi syöttöpisteen myös Palatin maalista. Florida-sarjassa loistanut maalivahti Andrei Vasilevskiy teki 28 torjuntaa.

Aivan ottelun lopussa käytiin joukkonahina ja ajassa 18.14 tilastoon merkittiin 11 jäähyä. Tampa pääsi loppuajaksi ylivoimalle, mutta kavennusta ei nähty.

Rangers johtaa sarjaa 1-0.