TILANNEHUONE

Rangersilla maalijuhlat – Rantasen pisteputki poikki

20.01.2022 08:18

Rangersilla maalijuhlat – Rantasen pisteputki poikki

Kaapo Kakko pelaa Rangersissa kolmatta kauttaan.@AOP

NHL

Keskiviikkoillan NHL-kierroksella pelattiin kolme ottelua. Yhdessäkään suomalaiset eivät päässeet tehopisteille. New York Rangers voitti Maple Leafsin 6-3 The Gardenilla. Rangersin tehomiehinä esiintyivät Ryan Reaves ja Adam Fox, jotka molemmat viimeistelivät kaksi maalia. Fox nappasi lisäksi syöttöpisteen. Reaves on tehnyt urallaan vain kerran aikaisemmin kaksi maalia yhdessä ottelussa. Se tapahtui keväällä 2013. Rangersin Kaapo Kakko pelasi nyt uransa 150 NHL-ottelun. Hän oli jäällä reilut 13 minuuttia. Igor Shesterkin oli jälleen iso apu Rangersin voitossa. Hän torjui 35 kiekkoa.

Arizona Coyotes otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun Devils taipui New Jerseyssä maalein 4-1. Coyotes onnistui laajalla rintamalla. Tehoja merkittiin kymmenelle kenttäpelaajalle. Karel Vejmelka teki Coyotes-maalilla 35 torjuntaa. Devils oli ottelussa niskanpäällä laukauksissa, vaikka se ei lopputuloksessa näy. Devils laukoi 36 kertaa ja Coyotes vain 17.

Colorado Avalanche kävi kunnon nahinan Ducksia vastaan Anaheimissa. Ottelun voitti Avalanche 2-0. Nazem Kadrin tehot ottelussa olivat 1+1. Kadrin tehopistesaldo on nyt jo 51. Toisen Avalanchen illan maaleista teki Samuel Girars. Mikko Rantanen pelasi melkein 22 minuuttia ja teki neljä laukausta kohti maalia. Kolmessa edellisessä ottelussa Rantanen oli tehnyt kuusi tehopistettä, nyt pisteputki katkesi. Pavel Francouz torjui Avalanchelle 34 kiekkoa. Colorado on hävinnyt vuoden kymmenestä ottelustaan vain yhden.