Rangersilla rullasi – Kakko taas maalinteossa

17.03.2024 21:50

NY Rangers höykytti  NY Islandersia New Yorkin paikallisottelussa Manhattanilla sunnuntaina maalein 5–2 (0–1,3–12–0). Kaapo Kakko oli hyvässä vireessä ja onnistui taas myös maalinteossa.

Rangers joutui takaa-ajoasemaan ensimmäisen erän jälkeen. Islandersin Bo Horvatin 1–0-alivoimaosuma avauserässä sai isännät varpailleen. Toisessa erässä Rangers tekikin ensimmäisen maalinsa heti 27 sekunnin sisään. Pikaosumasta vastasi Mika Zibanejad. Erässä osuivat myös Will Cuylle ja Jonny Brodzinski Rangersille, sekä Horvat uudelleen Islandersille.

Kakko iski kolmannessa erässä. Hyökkääjän kauden kymmenes maali tuli erän kolmannella minuutilla ja kiekon siihen tarjoilivat Erik Gustafsson ja Zac Jones. Kakkolla oli tehokas viikonloppu. Hän osui nyt peräkkäisissä otteluissa, sillä hän järjesti kiekon maaliin edellisen kerran lauantaina Pittsburghia vastaan.

Rangers on voittanut kaksi viimeistä otteluaan ja kuudesta viimeisestään viisi. Se pitelee myös Metropolitan divisioonan kärkipaikkaa.