Rangersille jo kolmas voitto – Saros taipui

27.04.2024 06:13

Barclay Goodrow’n alivoimamaali kantoi New York Rangersin ja Washington Capitalsin  kolmannessa pudotuspelisarjan ottelussa. Rangers voitti nyt maalein 3–1 (2–1,1–0,0–0). Ottelun ensimmäisen maalin teki Capsin John Carlson ottelun avauserän alkupuolella. Rangersin Chris Kreider tasoitti minuutin sisään 1–1:een. Goodrow siirsi Rangersin johtoon siitä parin minuutin päästä ja Vincent Trocheck vielä varmisti loppulukemat toisessa erässä ylivoimaosumallaan. Kolmas erä oli maaliton. Igor Shestrjorkin torjui 28 kiekkoa ja Charlie Lindgren 19. Kaapo Kakko pelasi reilut 10 minuuttia. Rangers on enää vain yhden voiton päässä jatkopaikasta.

Casey DeSmithin 29 torjuntaa siivittivät puolestaan Vancouver Canucksin toiseen voittoon Nashville Predatorsista. Vancouverin voitto vierashallissa varmistui maalein 2–1 (1–0,1–0,0–1). Joukkue onnistui molemmissa maaleissaan ylivoimalla. Niistä vastasivat J.T. Miller avauserässä ja Brock Boeser toisen erän alussa. Nashvillen ainoan teki Luke Evangelista kolmannen erän loppupuolella ja se oli pelaajan ensimmäinen NHL-pudotuspelimaali.

Juuse Saros torjui Nashvillen maalilla kymmenen kiekkoa. Viimeksi niin vähän torjuntoja on nähty tällä tasolla vuoden 2017 Stanley Cup finaalin ykköspelissä Pittsburghin ja Nashvillen välillä.

Juuso Pärssinen ei pelannut, mutta hänet on nostettu takaisin NHL:ään AHL:n Milwaukeesta.