Rangersille maaginen voitto – McDavid ratkaisi Oilersille

29.02.2024 06:38

New York Rangers voitti kotonaan Columbus Blue Jacketsin maalein 4–1 (0–0,2–0,2–1) ja saavutti ensimmäisenä NHL:ssä tällä kaudella maagisen 40 voiton rajan. Rangers palasi ottelussa voittojen tielle hävittyään juuri Columbukselle edellisen matsin. Ennen tappiota sen hieno voittoputki oli 10 ottelun pituinen. Tämä oli joukkueiden viimeinen kohtaaminen runkosarjassa tällä kaudella. Molemmat voittivat kotonaan ja sarja meni tasan 2–2. Keskiviikkona Rangersille osuivat Artemi Panarin ja Adam Fox toisessa erässä, sekä Chris Kreider ja Panarin uudelleen kolmannessa erässä. Columbuksen ainoan viimeisteli Cole Sillinger. Rangersin Kaapo Kakko pelasi yli 14 minuuttia ja laukoi kahdesti.

Edmonton Oilers voitti kotonaan St. Louis Bluesin jatkoajalla maalein 3–2 (1–2,1–0,0–0,1–0). Connor McDavid keräsi kaksi syöttöpinnaa ja teki ratkaisuosuman jatkoajan viimeisellä minuutilla. Hän on nyt syöttänyt 72 maalia tällä kaudella. Maali oli hänelle puolestaan 22:s. Oilersin Zach Hyman teki kauden 40. maalinsa toisessa erässä ja se vei ottelun jatkoajalle, sillä kolmas erä oli maaliton. Blues on hävinnyt kolme viimeistä otteluaan. Bluesin Kasperi Kapanen seurasi ottelun katsomosta.