NHL:n Rangersin Kaapo Kakko iski jälleen

22.11.2021 07:07

Kaapo Kakko onnistui maalinteossa Buffaloa vastaan.@AOP

Jääkiekko

NY Ranger voitti sunnuntain ottelunsa Buffalo Sabersia vastaan osumin 5-4. Voitto varsinaisella peliajalla oli lipua käsistä, sillä voittomaali tuli 0,7 sekuntia ennen peliajan päättymistä. Sen iski Ryan Lindgren. Myös suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko onnistui maalinteossa. Hän vei joukkueensa 3-2 johtoon ottelun toisessa erässä. Maali on Kakon kolmas viimeiseen neljään otteluun.

Calgary Flames antoi vihdoin peliaikaa Juuso Välimäelle, joka kiitti luottamuksesta syöttämällä joukkueensa ensimmäisen osuman Bostonia vastaan. Maalin teki Johnny Gaudrau. Välimäki tahkosi ottelussa reilut 16 minuuttia. Välimäki on pelannut vasta seitsemässä ottelussa tällä kaudella. Illan syöttö oli hänelle kauden ensimmäinen tehopiste.

Maalivahti Kaapo Kähkönen oli Minnesota Wildin maalilla ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Tampa tsemppasi viimeisessä erässä ottelun tasoihin 4-4 ja se eteni aina voittolaukauksille asti. Niissä Tampa oli vahvempi. Ottelu Tampalle 5-4.