Rantanen, Hintz ja Heiskanen syöttöhommissa

30.12.2022 08:09

Mikko Rantanen onnistui torstaina syötöissään.©AOP

Colorado Avalanche taipui LA Kingsille rankkareilla torstaina kotihallissaan. Ottelu päättyi numeroihin 4-5.

Mikko Rantanen kerrytti pistesaldoaan kahden syötön verran. Ensin hän auttoi toisen erän alussa J.T. Compheria osumaan ylivoimalla yhdessä Evan Rodriguesin kanssa. Erän lopulla Rodrigues onnistui Rantasen ja Cale Makarin syötöstä viemään Coloradon jo 4-2-johtolukemiin. Kings tuli tasoihin kolmannen erän kahdella maalillaan. Jatkoajalla ei saatu tulosta. Rankkareilla Rantanen veti, muttei onnistunut. Kingsin Adrian Kempe ratkaisi pelin vieraille.

Dallas Stars voitti Minnesota Wildin vieraissa 4-1. Dallas ratkaisi ottelun kolmannen erän kolmen maalin spurtillaan. Erän maaleista vastasivat Wyatt Johnston, jota Miro Heiskanen oli auttamassa, sekä Jamie Benn ylivoimalla. Roope Hintzillä oli Bennin osumassa myös mailansa pelissä. 4-1-niitin iski erän lopussa Tyler Seguin omin voimin. Hän teki myös ottelun avausmaalin ensimmäisessä erässä.

Arizona Coyotes otti 6-3-kotivoiton Toronto Maple Leafsista. Coyotesin Juuso Välimäki syötti kauden seitsemännen kertansa, kun J.J. Moser tasoitti pelin 3-3:een ylivoimalla kolmannen erän alussa. Sen jälkeen Coyotes teki vielä kolme maalia, joista kaksi Toronton tyhjään maaliin.