Rantanen ja Lindell kovina syöttökoneina

11.01.2024 08:09

Mikko Rantanen syötti kaksi maalia Colorado Avalanchen jyrätessä Vegas Golden Knightsin maalein 3–0.

Rantanen syötti kaksi Valeri Nitshuskinin tekemää ylivoimamaalia. Ensin ensimmäisen erän lopulla ja sitten toisen erän puolivälissä. Joukkueen kolmannen maalin teki Logan O’Connor kolmannessa erässä.

Nathan MacKinnon kakkossyötti joukkueensa toista osumaa ja hän on kerännyt pisteitä kotijäältä peräkkäin jo 23 ottelussa. Maalivahti Alexandar Georgiev teki 25 torjuntaa ja nollapeli oli vahdin kauden toinen.

Dallas Stars voitti kotonaan Minnesota Wildin peräti maalein 7–2.

Roope Hintz teki joukkueensa 3–0-maalin ja sitä syöttivät Mason Marchment ja Esa Lindell. Lindell syötti myös Jason Robertsonin 4–1-maalin ja lopuksi Sam Steelin tekemän 7–2-osuman. Lindell on syöttänyt tällä kaudella 14 osumaa.

Aika maaginen oli Rantasen syöttö 2–0-maaliin…