Rantanen jälleen Coloradon kantava voima

17.03.2023 07:21

Mikko Rantanen pelasi yli 20 minuuttia ottelussa Senatorsia vastaan.©AOP

Colorado Avalanche otti neljännen peräkkäisen voittonsa torstaina ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan vieraissa. Avalanche vei pisteet matsista lukemin 5-4 (2-1,3-1,0-2).

Coloradon ykköstähti oli jälleen Mikko Rantanen. Suomalaishyökkääjä tehoili tällä kertaa pisteet 1+2. Hän oli auttamassa Cale Makaria 1-0-osumassa yhdessä Nathan MacKinnonin kanssa ennen kuin ottelua oli pelattu kolme minuuttia. Viiden minuutin kohdalla Valeri Nichushkin iski 2-0-ylivoimamaalin ja siinä auttoivat puolestaan Makar ja Rantanen.

Rantanen veti itse kiekon maaliin toisen erän alkupuolella ja osumaa olivat syöttämässä MacKinnon ja Bowen Byram. Maali on Rantaselle jo kauden 45:s.

Coloradolle osuivat myös Evan Rodrigues 4-2 ja Lars Eller 5-2, joka survaisi kiekon maaliin yllättäen Senators-veskari Mads Søgaardin ohi. Coloradon Jonas Johansson pysäytti 31 kiekkoa.

Ottawan maaleista vastasivat Drake Batherson 1-2 ylivoimalla, Shane Pinto 2-3, Travis Hamonic 3-5 ja Brady Tkachuk 4-5. Tappio oli Senatorsille neljäs peräkkäinen.