Rantanen maalinteossa heti alussa

07.02.2024 06:08

New Jersey Devilsin ja Colorado Avalanchen välinen ottelu sai railakkaan alun. Coloradon Mikko Rantanen teki kauden 28. maalinsa, kun ottelua New Jersey Devilsiä vastaan oli pelattu vain 1.23 minuuttia. Devilsin sentteri Chris Tierney teki kuitenkin kauden ensimmäisen maalinsa vain noin puolen minuutin päästä siitä ja osuma tasoitti ottelun saman tien 1–1:een. Avalanche joutui kuitenkin antautumaan New Jerseyssä Devislin voittaessa ottelun luvuin 5–3.

Avalanchen Artturi Lehkonen saalisti kolmannessa erässä ensimmäisen tehopisteensä pitkän loukkaantumistaukonsa jälkeen. Hän auttoi Cale Markaria tekemään kolmannen erän puolivälin 2–3-kavennuksen pelkällä sinnikkyydellään.

Devilsin Erik Haula syötti yhden ja laittoi kiekon lopulta myös tyhjiin. Santeri Hatakka pelasi ottelussa Devils-paidassa reilut 15 minuuttia, laukoi kahdesti ja plusmiinustilastoon tuli +1.

Coloradon maalilla torjui suomalaismaalivahti Justus Annunen. Hän teki ottelussa 26 torjuntaa.

Colorado on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan. Devilsille voitto oli ensimmäinen kahden tappion jälkeen.

Carolina Hurricanesin All Star -tähti Sebastian Aho teki kauden 18. maalinsa tiistain ottelussa Vancouver Canucksia vastaan. Ahon maali tuli ylivoimalla toisen erän lopulla. Canes hävisi kuitenkin kotonaan maalein 3–2. Juuri Vancouveriin siirtynyt Elias Lindholm teki kaksi Vancouverin maaleista. Molemmat tulivat ylivoimalla.

Dallas Starsin maalivahti Jake Oettinger teki huikeat 47 torjuntaa ottelussa Buffalo Sabresia vastaan ja päästi vain yhden. Dallas voitti siten vieraissa maalein 2–1. Suomalaistehoja kentällä ei ihailtu.