Rantanen iski kahdesti – Flyers sai kylmää kyytiä

21.01.2024 06:55

Philadelphia Flyersin viiden ottelun voittoputki tuli päätökseen, kun Colorado Avalanche moukaroi lauantaina mallikkaan vierasvoiton. Colorado voitti ottelun maalein 7–4 (2–0,3–2,2–2). Logan O’Connor teki ottelussa hattutempun osuttuaan kerran joka erässä. Kolmannen hän viimeisteli Flyersin tyhjään maaliin.

Myös Mikko Rantanen nousi jälleen tähdistöön tekemällä kaksi maalia. Ensimmäinen niistä tuli Nathan MacKinnonin ja Ross Coltonin syötöistä avauserän lopulla juuri ylivoiman jälkeen ja se siirsi ottelun 2–0:aan. Toisen kerran Rantanen tälläsi päätöserässä ylivoimalla. Nyt osumaa syöttivät Cale Makar ja Jonathan Drouin. Osuma vei Coloradon 6–4-johtoon.

Rantanen on tehdyt tähän mennessä kaudella tehopisteet 26+34. Joukkuekaveri Nathan MacKinnon ylsi ottelussa 2+2 tehoihin ja hänen kauden pistesaldonsa on jo 25+51. Tehohyökkääjän toista osumaa toisessa erässä oli syöttämässä Joel Kiviranta, jolle syöttöpinna oli kauden viides.

Flyersin Rasmus Ristolainen keräsi myös syöttöpinnan avustamalla Cam Atkinsonia 4–5-kavennuksessa. Ristolaisella on tilillään pinnat 1+3.

Coloradolla on viidestä viimeisestä ottelustaan nyt kolme voittoa ja kaksi tappiota.