Rantanen osui taas – Annunen loisti maalilla

19.04.2024 07:21

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen teki kauden 42. maalinsa ottelussa Edmonton Oilersia vastaan. Joukkueiden runkosarjan viimeinen ottelu päättyi Coloradon kotivoittoon maalein 5–1 (4–1,1–0,0–0).

Rantasen maali tuli ensimmäisen erän kuudennella minuutilla ja se vei Coloradon 2–0-johtoon.

Myös Artturi Lehkonen kiipesi tehoille. Hän syötti Valeri Nitshutskinin 1–0-maalin aivan ensimmäisen erän alussa. Syöttöpinna oli Lehkosen kauden 18:s.

Coloradon maalia vahti Justus Annunen, joka teki yhteensä 25 torjuntaa. Hänet ohitti vain Oilersin Dylan Holloway ensimmäisessä erässä ylivoimalla.

Coloradolle onnistui jälleen myös Nathan MacKinnon, joka syötti ottelussa kaksi maalia ja ylsi runkosarjassa samalla hulppeaan 140 tehopisteeseen.

Mikael Granlund syötti yhden San Josen kohdatessa kauden viimeisessä ottelussaan Calgary Flamesin. Granlund auttoi kolmannen erän viimeisillä sekunneilla Fabian Zetterlundia 1–5-kavennuksessa, joka tuli ylivoimalla. Flames voitti ottelun 5–1. Granludin kausi päättyi tehoihin 12+48.