Rantanen syötti kaksi – Tolvanen iski maalin

01.12.2023 07:12

Mikko Rantanen syötti kaksi maalia Colorado Avalanchen ja Arizona Coyotesin kohtaamisessa Tempessä. Arizonaa ei viety kuin pässiä narussa, vaan ottelu venyi jatkoajalle ja kotijoukkue voitti lopulta maalein 4–3(0–1,2–1,1–1,1–0).

Rantanen auttoi Cale Makaria ylivoimaosumassa ensimmäisen erän viimeisellä peliminuutilla. Lisäksi hän syötti Nathan MacKinnonin viimeistelemän 3–3-tasoitusmaalin ylivoimalla kolmannen erän puolivälissä. Tappiotulos katkaisi Coloradon neljän ottelun voittoputken.

Eeli Tolvanen teki kauden kuudennen maalinsa, mutta Seattle Kraken hävisi Toronto Maple Leafsille vieraissa rankkareilla maalein 4–3 (1–0,2–1,0–2,1–0). Seattle on nyt kolmen ottelun tappioputkessa. Toronton Mitch Marner teki ottelussa hattuempun.

Erik Haula oli yhä sivussa, kun New Jersey Devils kohtasi Philadelphia Flyersin vieraissa. Devilsin superveljekset Jack ja Luke Hughes tekivät molemmat ottelussa maalin ja auttoivat niillä joukkueensa 4–3 (2–0,0–1,1–2,1–0) -jatkoaikavoitoon. Ratkaisumaali tuli puolenminuutin jatkon jälkeen Luke Hughesin mailasta. Osuma on nuoren pelaajan kauden kolmas ja sitä syötti veli Jack.