Rantanen taas maalinteossa – Canucks taipui

14.03.2024 07:39

Mikko Rantasen mahtava pelivire jatkui Vancouverissa. Colorado Avalanchen hyökkääjä keräsi tehot 1+1 ottelussa Canucksia vastaan. Rantasen pisteputki on nyt jo huikeat 11 ottelua. Coloradon voittoputki venyi Vancouverissa viiteen, kun se voitti ottelun lopun kovalla tsemppauksella ja jatkoajalla maalein 4–3 (2–0,1–1,2–0,1–0).

Rantanen teki kauden 34. osumansa toisen erän loppusekunneilla. Osumaa syöttivät Devon Toews ja Casey Mittelstadt, jolle Avalanche-tehopinna oli uran toinen. Rantanen keräsi syöttöpinnansa auttamalla jälleen Nathan MacKinnonia ylivoimalla. MacKinnon iski kolmannessa erässä 2–3-kavennuksen ylivoimalla ja maali oli hänelle 42:s tällä kaudella. Sentterin pisteputki venyi samalla 13 otteluun.

Ottelun toi tasoihin Ross Coltonin sähellysosuma kolmannen erän puolivälin tuntumassa ja sen ratkaisi Valeri Nitshushkinin isku jatkoajalla ylivoimalla puolen minuutin jatkon jälkeen. Hyökkääjän tehot ovat nyt kolmessa pelissä 3+2.