Rantanen taas maalinteossa – Ristolainenkin onnistui

01.01.2024 09:37

Colorado Avalanche voitti vuoden viimeisessä koitoksessaan kotonaan San Josen maalein 3–1 (1–0,0–1,2–0). Maalinteossa onnistui taas myös Mikko Rantanen, joka on tehnyt nyt kolmessa viimeisessä ottelussa tehot 2+1. Rantanen onnistui ottelun ensimmäisen erän alkupuolella ylivoimalla. Osumaa syöttivät Nathan MacKinnon ja Valeri Nitshuskin. Rantanen päätti vuoden tehoihin 19+26. Vuoden sisään pinnoja on tullut peräti 50. Avalanche on voittanut kaksi viimeistä otteluaan.

San Josen ainoan teki Tomas Hertl toisessa erässä ja ylivoimalla. Syöttöpinna merkittiin Mikael Granlundille, jonka palasi pistekantaan kahden ottelun tauon jälkeen. Hänen tehotilastonsa näyttää nyt 4+20. San Josen tappioputki on kuitenkin  järkyttävästi jo kahdeksan ottelua pitkä.

Philadelphia Flyersin puolustaja Rasmus Ristolainen teki kauden ensimmäisen maalinsa ottelussa Calgary Flamesia vastaan. Ristolainen osui ottelun ensimmäisen erän puolivälissä 1–0-osumassa. Flyers kuitenkin taipui Calgarylle Kanadassa maalein 4–3.

Minnesota Wild taipui kotonaan Winnipeg Jetsille maalein 3–2. Wild-vahti Marc-Andre Fleury teki 26 torjuntaa ja ottelu oli hänen pitkän uransa tuhannes.