Rantanen täräytti heti neljän tehopisteen voimin

12.10.2023 08:12

Colorado Avalanche avasi kautensa Los Angelesissa Kingsin hallissa. Kevään vaisun Leijona-pestin jälkeen Avalanchen suomalaisstara Mikko Rantanen oli heti vireessä ja muistutti mitä osaa. Avalanche voitti ottelun  5–2 (1–0, 2–2, 2–0).

Rantanen auttoi ensimmäisessä erässä Nathan MacKinnonia tämän kauden ensimmäisessä osumassa. Seuraavaksi hän syötti Cale Makarin yv-maalin heti toisen erän alussa yhdessä MacKinnonin kanssa. Muutaman minuutin päästä hän kiskaisi itse kiekon maaliin ja siirsi ottelun numerot jo 3–0:aan. Kolmannessa erässä Rantanen järjesti itsensä taas paikoille ja vaihtoi tauluun 4–2-lukemat illan toisella osumallaan. Rantanen pelasi ottelussa reilut 22 minuuttia.

Artturi Lehkonen jäi tällä kertaa ilman tehopisteitä. Hän oli jäällä lähes 20 minuuttia. Luottovahti Alexandar Georgiev torjui Avsin maalilla peräti 35 kertaa.

Makar teki ottelussa tehot 2+2 ja meni niillä seurahistoriaan.

On se eläin…. Rantanen tehoili avausottelussa pinnat 2+2….