Rantanen täräytti maalin ylivoimalla

21.01.2023 07:45

Mikko Rantanen ja Brad Hunt juhlivat maalia.©AOP

Colorado Avalanche kävi voittamassa Vancouver Canucksin perjantai-iltana. Avalanche vei ottelun maalein 4-1.

Maalihirmu Mikko Rantanen jatkoi pistetehtailuaan ottelussa viemällä joukkueensa 3-0-johtoasemaan toisessa erässä ylivoimalla. Kauden 32:s maali tuli Nathan MacKinnonin ja Evan Rodriguesin syötöistä ja ylivoimalla. Lisäksi Rantanen syötti Brad Huntin kauden kolmannen osuman toisen erän lopulla. Rantanen oli joukkueensa tehokkain pelaaja ottelussa 1+1-pisteillään. Coloradolta onnistuivat myös Andrew Cogliano ja ylivoimalla Valeri Nichushkin. Canucksin 1-3-kavennuksesta toisessa erässä vastasi Elias Pettersson.

Voitto on Coloradon neljäs peräkkäinen. Joukkue on niissä tehnyt yhteensä 21 maalia.

Avalanchen onnistunutta ylivoimaa voi ihailla tästä.

Pittsburgh Penguins voitti kotihallissaan Ottawa Senatorsin maalein 4-1. Joukkue sai takaisin peliin maalivahti Tristan Jarryn ja puolustaja Jeff Petryn. Jarry torjui maalillaan 46 kiekkoa maalillaan. Hän pelasi viimeksi tammikuun alussa. Pittsburghin maaleista vastasivat Rickard Rakell ylivoimalla, Jasen Zucker ja Jake Guentzel kahdesti. Ottawan 3-1-kavennuksen teki Brady Tkachuk toisessa erässä. Ottawan maalivahti Cam Talbot oli myös kiireinen. Hän torjui 40 kiekkoa. Pittsburghin suomalaishyökkäjä Kasperi Kapanen on loukkaantunut ja sivussa toistaiseksi.