Rantanen tehokkaana – Avalanchelle voitto Dallasissa

19.11.2023 07:11

Dallas Stars meni ensimmäisen erän kahdella ja toisen erän alun kolmannella maalillaan vankkaan johtoon lauantain ottelussa Colorado Avalanchea vastaan. Vieras kuitenkin rynni toisen erän loppupuolen kahdella ja kolmannen erän neljällä maalilla voittoon. Colorado vei pisteet Dallasista lukemin 6–3 (2–0,1–2,4–0).

Mikko Rantanen teki kolmannessa erässä voittomaalin 4–3. Sen syöttivät Devon Toews ja Valeri Nitshuskin. Osuma on Rantasen kauden 11:s. Hän myös kakkkossyötti Ryan Johansenin 2–3-ylivoimamaalin toisessa erässä. Entistä joukkuettaan vastaan pelannut Joel Kiviranta keräsi myös kauden kolmannen syöttöpinnansa. Hän auttoi Andrew Coglianoa Coloradon 5–3 osumassa kolmannessa erässä. Cale Makar syötti ottelussa kolme maalia ja Nitshuskin oli ottelun ykköstähti tehoillaan 1+1. Hän viimeisteli 3–3-tasoituksen kolmannen erän alussa.

Dallasilta tehoille ylsi suomalaisista vain Esa Lindell, joka syötti Tyler Seguin 3–0-maalin toisen erän alussa.

”He tekivät maalit ajoissa ja me myöhemmin. Mutta tämä oli kuitenkin hyvin tasainen ottelu”, Coloradon luotsi Jared Bednar huomautti.