Real pinnisti jatkoon – Cityltä tyylipuhdas peli

07.03.2024 05:35

Mestarien liiga

Real Madrid pelasi niukasti taspeliin 1–1 RB Leipzigin kanssa keskiviikkona Mestarien liigassa. Tulos riitti puolivälieräpaikaan yhteistuloksella 2–1 ja joukkueen jahti 15. mestaruuden perässä jatkuu.

Realin maalin teki ottelun 65. minuutilla Vinicius Junior ja se tuli Jude Bellinghamin syötöstä. Leipzig vastasi heti perään, kun 68. minuutilla sen kapteeni Willi Orban onnistui puskumaalissan. Häntä auttoi ensin David Raum.

Manchester City voitti omassa ottelussaan Kööpenhaminan maalein 3–1 ja marssi myös jatkoon yhteislukemin 6–2. Se on ottanut kilpailussa kymmenen voittoa putkeen. Keskiviikon ottelun kaikki maalit tulivat ensimmäisellä puoliajalla. Cityn osumista vastasivat Manuel Akanji heti ottelun alussa, 5. minuutilla, Julian Alvarez 9. minuutilla ja Erling Haaland ajassa 45+3. Norjalaisen Mestarien liigan kokonaissaldo on jo 41 maalia 37 ottelussa. Kööpenhaminan maalin teki Mohamed Elyounoussi 29. minuutilla.