Realin Bellingham El Clasicon ratkaisijana

22.04.2024 04:59

Jalkapallo

Real Madrid voitti sunnuntain El Clasicon Barcelonaa vastaan kotistadionillaan Santiago Bernabeaulla maalein 3–2 (1–1).

Barcelona meni ottelussa 1–0-johtoon jo kuudennella minuutilla Andreas Christensenin puskulla, mutta Vinicius Juniorin vetämä rankkari toi isännät tasoihin 18. minuutilla. Fermin Lopez siirsi Barcelonan taas johtoon 69. minuutin osumallaan, mutta raitapaitojen ilo hyytyi Realin Lucas Vazquez osumaan vain neljä minuuttia myöhemmin.

Ratkaisun teki Jude Bellingham lisäajan ensimmäisellä minuutilla.

Barcelona joutui pelaamaan toisen puoliajan ilman tähteään Frenkie de Jongia, jolta vääntyi nilkka ensimmäisellä jaksolla.

Barcelonan valmentaja Xavi hermostui VAR-tarkastukseen ottelussa. Hän vaatii tarkempaa teknologiaa.

Real Madrid johtaa La Ligaa nyt 11 pisteen turvin. Kautta on jäljellä enää kuusi ottelua.