Richarlison taikuroi Brasilialle avausvoiton Serbiasta

24.11.2022 22:55

Tältä näyttää taito. Richarlison ja 2-0. @ AOP

Jalkapallon MM2022

Tottenhamin Richarlison nousi joukkueensa sankariksi, kun suursuosikki Brasilia aloitti MM-kisat 2-0 (0-0)-voitolla Serbiasta.

Ottelu pysyi maalittomana aina tunnin rajapyykille asti, kunnes Richarlison aloitti oman shown’sa. Ensin hän ohjasi maalin edestä Serbian maalivahdin Vanja Milinkovic-Savicin eteensä torjuman pallon. Kymmenen minuuttia myöhemmin Richarlison otti rangaistusalueen sisällä Vinicius Juniorin keskityksen haltuunsa ja veti sen puolittaisella saksipotkulla upeasti Serbian maaliin.

Brasilia hallitsi ottelua, mutta sillä oli suuria vaikeuksia päästä tiiviisti puolustaneen Serbian muodon sisälle. Sen vaarallisin paikka ennen Richarlison maaleja oli Sandron tolppalaukaus pari minuuttia ennen Richarlisonin ensimmäistä osumaa. Casemiro kolisteli maalipuita 82 minuutin pelin jälkeen.

Serbia oli pitkään passiivinen, kunnes Brasiian johtomaalia pakotti pistämään sen peliin uuden vaihteen. Richarlison toinen maali tappoi kuitenkin Serbian takaa-ajon.

Brasilia voitti pallonhallinnan 59-41 ja laukaukset 22-5. Sen maaliodote ottelussa oli 2,34, kun Serbialle se oli vain 0,20.