Flyersin Ristolaiselle kauden ensimmäinen maali

18.01.2023 07:41

Rasmus Ristolainen sai nimensä tähtiin.©AOP

Philadelphia Flyers voitti kotonaan Anaheim Ducksin tiistaina maalein 5-2. Voitto oli iso juttu. Flyers oli hävinnyt edellisen ottelunsa Bostonissa 6-0.

Flyersin Rasmus Ristolainen otti isoa roolia voitossa. Hän teki ottelussa yhden maalin ja syötti lisäksi yhden. Ristolainen nimettiin ottelun kakkostähdeksi.

Suomalaispuolustajan kauden avausmaali tuli alivoimalla toisen erän puolivälin tuntumassa. Sitä olivat syöttämässä Scott Laughton ja Travis Konecny. Osuma vei Phillyn 2-1-johtoon ottelussa.

Erän lopulla Ristolainen oli syöttämässä Morgan Frostin osumaa yhdessä James van Riemsdykin kanssa. Kolmannessa erässä Flyersille osui vielä Kevin Hayes kahdesti. Hayes teki myös ottelun avausmaalin ensimmäisessä erässä, joten hän juhli ottelussa NHL-uransa ensimmäistä hattutemppua.