TILANNEHUONE

Rodgersilla selkeä ilonaihe – Casemiron pelikielto

19.02.2023 10:17

Rodgersilla selkeä ilonaihe – Casemiron pelikielto

Viime viikolla Leicester voitti Tottenhamin 4-1.©AOP

Valioliiga

Mukavassa vireessä oleva Leicester City kohtaa sunnuntaina Valioliigan kolmosen Manchester Untitedin vieraissa Old Traffordilla. Leicester on liigassa 14:s, mutta se on voittanut kaksi edellistä otteluaan. Tottenhamille annettiin kyytiä peräti 4-1-lukemin kotiottelussa.

Sunnuntain tärkeään matsiin Leicester on saamassa vihdoin kentälle myös pohjevammaansa parannelleen Yuri Tielemansin, sekä myös Boubakary Soumaren.

”He ovat molemmat harjoitelleet joukkueen mukana tällä viikolla ja ovat käytettävissä”, manageri Brendan Rodgers vahvisti lehdistölle.

Vaikka Leicester voitti Tottenhamin nätein numeroin, oli Spursilla Rodgersin mukaan silloin myös erittäin huono päivä.

”Ottelu näytti, että Spursilla oli huono päivä, mutta iso osa sitä huonoa päivää, oli myös meidän pelitapamme.”

”Pysäytimme erittäin vaarallisen joukkueen. Puolustuksellisesti olimme hyviä ja se loi pohjan hyökkäyksellemme. Hyökkäsimme aggressiivisesti. Meillä oli joukkueessa hyvä balanssi ja maalit tulivat monilta kentän eri osilta. Me näytämme nyt itseltämme ja jo muutamat viime ottelut ovat olleet todella hyviä.”

Manchester United pelasi juuri kaksi Valioliigan ottelua Leedsiä vastaan. Kotona Old Traffordilla ottelu päättyi tasan 2-2 ja Elland Roadilla ManU voitti 2-0. Kotona Manchester United on kuitenkin ollut alkuvuonna hyvin vahva. Rodgers sanoo tietävänsä minkälainen vastus tänä pyhänä edessä on.

”Olen katsonut heitä ja heidän uusia pelaajiaan. Casemiro on ihan maailmanluokan pelaaja. Onneksi hän on pelikiellossa”, Rodgers hymähti.

”He ovat pelanneet hyvin. Heidän kotitilastonsa kertoo myös kuinka vaikeaa heitä vastaan on pelata.”

Valioliiga: Manchester United – Leicester City sunnuntaina kello 16.00