TILANNEHUONE

Rooman EM-kisajoukkue täydentyi taas

30.05.2024 18:42

Yleisurheilu

Suomen Urheiluliitto on täydentänyt myös torstaina yleisurheilun EM-Roomaan lähtevää joukkuetta vielä kymmenellä urheilijalla. Joukkueen koko on nyt 67 urheilijaa.

Mukaan nousivat vielä Jessica Kähärä pituushyppyyn. Hänellä oli jo paikka myös kolmiloikkaan. 200 metrin pikajuoksuun starttaavat Aino Pulkkinen ja Anniina Kortetmaa 200 metrille. Pulkkinen oli valittu jo myös 4 x 400 metrin viestiin ja Kortetmaa 4 x 100 metrin viestiin.

Seiväshypyssä Suomella on joukkueessa neljä naista. Mukaan ponnisti nyt vielä Silja Andersson. Neljän urheilijan valitseminen oli mahdollista, koska Wilma Murto sai puolustavana mestarina kisoihin villin kortin. Aiemmin mukaan oli jo valittu Saga Andersson ja Elina Lampela.

Miesten 200 metrillä juoksee Viljami Kaasalainen ja Mika Kotiranta sai paikan 10 000 metrille. 400 metrin aidoissa on mukana Jere Haapalainen ja Tuomas Lehtonen.

Korkeushyppyyn osallistua Arttu Mattila ja miesten seipäässä Tommi Holttinen. Pituushypyssä on mukana Kristian Pulli ja Kasperi Vehmaa. Miesten kävelyyn Aku Partanen ja Aleksi Ojala saavat seurakseen Jerry Jokisen.