Dallasin Roope Hintzillä jälleen tehokas ilta

10.02.2022 07:43

Roope Hintz on tehnyt viisi pinnaa viidessä viimeisessä ottelussa.@AOP

NHL:ssä pelattiin keskiviikkona taas aiemmin koronan vuoksi siiretty matsi. Siinä Dallas Stars voitti Nashville Predatorsin kotonaan maalein 4-3. Starsin tähti Jason Robertson teki kaksi ylivoimamaalia, joita oli syöttämässä ensin enimmäisessä erässä John Klingberg ja Roope Hintz, ja sitten toisessa erässä Klingberg ja Esa Lindell.

Hintz onnistui maalinteossa myös itse. Hän teki toisessa erässä joukkueensa 3-2-johtomaalin, joka oli hänelle kauden 21:s ja sillä johdetaan nyt Dallasin maalitilastoa. Hintzin tehot ottelussa 1+1 ja nimi tuikki lopulta jälleen myös tähdistössä.

Ottelun ratkaisi Dallasille Luke Glendeningin 4-3-osuma kolmannen erän alussa. Nashvillen Eeli Tolvanen onnistui 1-1-tasoituksessa ensimmäisessä erässä vähän Dallasin Robertsonin ensimmäisen osuman jälkeen. Muista Predators-osumista vastasivat Matt Duchene ja Yakov Trenin. Dallas ja Predators pelaavat samassa Pacific-divisioonassa. Predators on sen kakkosena ja Dallas viidentenä. Eroa on kuitenkin kymmenen pinnaa.