Ruotsille kaksoisvoitto sekaviestissä – Suomi neljäs

26.01.2024 17:36

Maastohiihto

Suomen maastohiihdon ykkösjoukkue oli neljäs maalimancupin Sveitsin Gomsin 4×5 kilometrin sekaviestissä. Matkalla hiihdettiin kaksi osuutta perinteisellä ja kaksi vapaalla.

Suomen joukkueessa hiihtivät Lauri Vuorinen, Kerttu Niskanen, Perttu Hyvärinen ja ankkurina Krista Pärmäkoski. Joukkue jäi voittajalle +4,6 sekuntia.

Pärmäkoski hiihti pitkään viidentenä, mutta nosti Suomen joukkueen neljänneksi loppukirissä.

Pärmäkoski totesi kisan jälkeen ettei tulos nyt niin huono ollut, mutta kuitenkin pettymys.

Ruotsi otti kisassa kaksoisvoiton. Ykkösenä maalissa oli Ruotsin I -joukkue ajalla 49.43,1. Joukkueessa hiihtivät William Poromaa, Frida Karlsson, Jens Burman ja Linn Svahn. Toisen sijan vei Ruotsin II -joukkue ja kolmantena maaliin tuli Norjan ykkönen.

Suomen kakkosjoukkue Markus Vuorela, Johanna Matintalo, Arsi Ruuskanen ja Jasmi Joensuu olivat kahdeksansia ja jäivät kärjelle +1.12,3.