TILANNEHUONE

Ruusu maalivahdiksi Mikkelin Jukureille

20.04.2022 17:13

Ruusu maalivahdiksi Mikkelin Jukureille

Markus Ruusu on edustanut Liigassa myös JYPiä.@AOP

Liiga

Liigan Mikkelin Jukurit on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen maalivahti Markus Ruusun kanssa. Ruusu, 24, on aiemmin Liiga-urallaan pelannut JYPissä, HIFK:ssa ja Ilveksessä yhteensä 118 ottelua. Tämän kauden Ruusu päätti HockeyAllsvenskanin IF Troja-Ljugbyssä.

”Arki on Mikkelissä erittäin laadukasta ja se vie varmasti pelaajana eteenpäin. Haluan päästä pelaamaan mahdollisimman paljon, ja viedä sitä kautta joukkuetta kohti menestystä. Tulen tekemään kaikkeni sen eteen”, Ruusu pohtii seurahaastattelussa.

Lisäksi Jukureissa jatkaa ensikaudella myös puolustaja Niklas Peltomäki, 24, joka on aiemmin urallaan edustanut Ässiä, Ilvestä ja SaiPaa. Lisäksi KHL:ää, sekä Ranskan liigaa viime vuosina pelannut hyökkääjä Oskars Batna, 26, jatkaa Jukureissa ensi kaudellakin.

”Olen todella tyytyväinen ensimmäiseen kauteeni Jukureissa. Täällä on hyvä organisaatio ja fanit ovat mahtavia. Viime kauden menestys toi myös paikan CHL:ään ja se on tietenkin iso askel eteenpäin. Se onkin yksi syy, miksi halusin jatkaa Jukureissa myös ensi kaudella. Aion jatkaa pelaamisesta nauttimista mahtavan joukkueen ja upeiden fanien kanssa”, Batna kertoo seuran haastattelussa.