TILANNEHUONE

Saksan maajoukkueessa loukkaantumishuolia

03.11.2022 11:58

Saksan maajoukkueessa loukkaantumishuolia

Timo Werneriä sattui nilkkaan Mestarien liigan ottelussa.©AOP

Jalkapallon MM2022

Saksan maajoukkue sai huonoja uutisia Mestarien liigan keskiviikon kierroksella. Leipzigin hyökkääjä Timo Werner, 26, loukkaantui ottelun ensimmäisellä puoliajalla Shakhtar Donetskia vastaan. Werner istahti alas kentälle 20 minuutin pelin jälkeen. Hän sai kolauksen nilkkaansa, eikä pystynyt jatkamaan pelaamista. Hänet vaihdettiin pian Emil Forsbergiin. Hyökkääjän vamman vakavuutta tutkitaan torstaina ja vasta sitten tiedetään onko MM-kisat vaarassa. Leipzig voitti keskiviikon ottelun Shakhtaria vastaan ilman Werneriäkin 4-0.

Saksan joukkueella on muitakin isoja huolia. Luottoveskari Manuel Neuer, 36, on paljastanut kamppailleensa ainakin vuoden päivät ihosyövän kanssa, mutta MM-kisoja uhkaavana kiusana on kuitenkin ollut jo viikkoja olkapäävamma. Neuer loukkasi olkapäänsä lokakuun alussa Bayern Münchenin harjoituksissa. Hän oli mukana vielä 8. 10. pelatussa Dortmund-ottelussa, mutta silloinkin särkylääkkeiden voimin.

Lisäksi konkaripelaaja Marco Reus, 33, parantelee syyskuussa tullutta nilkkavammaansa. Leroy Sanella on puolestaan ollut reisivamma. Hän pääsi palaamaan Münchenin harjoituksiin tosin sopivasti marraskuun alusta.