TILANNEHUONE

Salin jatkaa Espanjassa – MM-kisatkin lähenee

07.07.2023 19:55

Salin jatkaa Espanjassa – MM-kisatkin lähenee

Sasu Salin jatkaa pelaamista Espanjassa.

Koripallo

Sasu Salin, 32, jatkaa uraansa Lenovo Tenerifessa. Jo neljä vuotta Teneriffan La Lagunassa viihtynyt Salin on tehnyt seuran kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Salin siirtyi Espanjaan 2015 Sloveniasta ja hän aloittaa syksyllä siten jo yhdeksännen kautensa Espanjan ACB-liigassa. Salinin kaudet teneriffalaisjoukkueessa ovat olleet hänen Espanjan vuosiensa tilastojen valossa tehokkaimmat, mutta myös voitokkaimmat.

”Olen perheen kanssa viihtynyt tosi hyvin La Lagunassa ja se projekti, mitä seura lähti tekemään alusta asti, on ollut kiinnostava. Heillä on edelleen haluja jatkaa vanhalla tutulla rungolla ja on siistiä olla osa sitä”, Salin kommentoi liiton haastattelussa.

Salin on Suomen maajoukkueen kapteeni elokuun MM-kisoissa. Susijengi aloittaa MM-kisansa Okinawalla pelattavassa E-lohkossa, jossa se kohtaa olympiapronssimitalisti Australian (25.8.), kisaisäntä Japanin (27.8.) ja EM-pronssimitalisti Saksan (29.8.).

”Nyt on ollut onneksi aikaa levätä ja laittaa itsensä vielä vähän parempaan kuntoon. Kroppa tuntuu nyt parin viikon treenin jälkeen hyvältä ja on kiva lähteä susikesää kohti.”

4. elokuuta Susijengi kohtaa Liettuan Tampereella ja 9. elokuuta Viron Espoossa.