Sarja venyy – Florida ei onnistunut katkaisussa

11.05.2023 06:45

Joseph Woll torjui ensimmäisen pudotuspelimatsinsa.©AOP

Florida Panthers voitti toisenkierroksen ottelusarjansa kolme ensimmäistä ottelua Toronto Maple Leafsia vastaan, mutta neljännessä Toronto vei voiton, eikä ottelusarja katkennut. Toronto voitti ottelun Floridassa niukasti maalein 2–1 (0-0,1-0,1-1).

Ensimmäinen erä oli maaliton. Toronton William Nylander teki ottelun ensimmäisen maalin toisen erän alussa ylivoimalla. Seuraava onnistuminen tuli Toronton Mitchell Marnerille kolmannen erän puolivälissä. Florida kavensi 1-2:een Sam Reinhartin osumalla vain muutaman minuutin päästä ylivoimalla. Suomalaistehoja ei ottelussa saatu.

Toronton rookie-vahti Joseph Woll teki ottelussa 24 torjuntaa. Hän onnistui melkein täydellisesti uransa ensimmäisessä playoff-startissa. Se yksi kiekko lirui lähes vahingossa maaliin. Woll pääsi vahtimaan, kun ykkösmaalivahti Ilja Samsonov loukkaantui edellisessä ottelussa. Floridan Sergei Bobrovsky torjui 23 kiekkoa.

Ottelusarja on Floridalle nyt 3–1 ja seuraava kohtaaminen on 13.5. Torontossa.

Ottelun alun moovit Floridalla oli kunnossa….