Saroksen huipputorjunnat eivät riittäneet

23.01.2024 06:37

Nashville Predatorsin Juuse Saroksen 34 torjuntaa ei pysäyttänyt Florida Panthersia. Vaikka Saros valittiin ottelun ykköstähdeksi, otti Florida maukkaan vierasvoiton maalein 4–1 (0–0,1–1,3–0). Yhä ilman kapteeniaan Aleksander Barkovia pelannut Panthers onnistui erityisesti kolmannessa erässä.

Sam Reinhart aloitti kuitenkin maalinteon toisessa erässä. 1–0-osuma tuli ylivoimalla. Reinhartin pisteputki on nyt kymmenen ottelun pituinen. Päätöserässä maalit täräytti Carter Verhaeghe, Brandon Montour ja Matthew Tkachuk. Predatorsin ainoan teki toisessa erässä Jeremy Lauzon. Floridan maalivahti Anthony Stolarz torjui 26 kiekkoa.

Vierasvoitto oli Panthersille kuudes peräkkäinen ja se katkaisi joukkueen neljän ottelun tappioputken. Nashvillelle tappio oli toinen peräkkäinen.

Boston Bruins rusikoi Winnipeg Jetsin kotihallissaan myös lukemin 4–1. Bruins teki kaksi maalia heti avauserässä ja niistä vastasivat Jakub Lauko ja Charlie Coyle. Kolmannessa erässä Bruins teki myös kaksi. Jake DeBrusk onnistui alivoimalla ja Brad Marchand viimeisteli loppulukemat tyhjiin. Voitto oli Bostonille viides peräkkäinen.