Saros jälleen Predatorsin voiton takaajana

04.12.2023 06:39

Juuse Saros teki peräti 34 torjuntaa Nashville Predatorsin kohdatessa vieraissa Buffalo Sabresin. Nashville poimi pisteet loppulukemilla 2–1 (2–0, 0–1,0–0). Saros oli lähellä nollaa, mutta isännille tuomittiin rankkari toisen erän puolivälissä, eikä Victor Olofsson erehtynyt. Nashvillelle onnistuivat Filip Forsberg ja Jakov Trenin. Molemmat maalit tulivat noin minuutin erolla ensimmäisessä erässä.

Bostonin Brad Marchand teki hattutempun ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Bruins voitti kotonaan pelatun ottelun Marchandin kolmannen erän alun maaleilla lukemin 3–1 (0–0,0–1,3–0). Hattutemppu on Marchandin uran kuudes. Kaksi maaleista tuli ylivoimalla. Jacketsin ainoan maalin viimeisteli Boone Jenner toisessa erässä. Boston on nyt voittanut kolme viimeistä otteluaan. Columbuksella on viidestä viimeisestä kolme tappiota.

Mikael Granlund keräsi syöttöpisteen Fabian Zetterlundin tekemästä 4–6-kavennusmaalista San Jose Sharksin kohdatessa sunnuntaina New York Rangersin vierasjäällä. Ottelusta kehittyi tiukka taisto, jonka Rangers voitti lukemin 6–5 (3–2,1–1,2–2). Artemi Panarin iski Rangersille kolme maalia. Sharks on voittanut vieraskiertueellaan kolmesta kaksi. Vieraissa se on hävinnyt 12 ottelusta 11.