Saros torjui voiton – Vaakanaiselle tehopiste

27.11.2023 07:17

Detroit Red Wings voitti kotonaan Minnesota Wildin jäähyjen värittämässä ottelussa maalein 4–1(1–1,1–0,2–0). Alex Lyon taiteili Detroitin maalilla peräti 37 torjuntaa. David Perron iski kaksi maalia ja Shayne Gostisbehere teki yhden maalin ja syötti kolme. Minnesotan ainoan teki Joel Eriksson Ek ensimmäisen erän lopulla.

Chicago Blackhawksin ahdinko sai jatkoa kotiottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Vieras anasti pisteet voittamalla lukemin 2–4(1–3,0–0,1–1). Vieraiden Jake Neighbours teki kaksi maalia ja Jordan Binnington torjui 32 kiekkoa. Kasperi Kapaselle kertyi peliaikaa reilut 12 minuuttia. Chicago on voittanut seitsemästä viimeisestä ottelustaan vain yhden.

Juuse Saros torjui 32 kiekkoa ja Nashville Predators voitti kotonaan Winnipeg Jetsin maalein 3–2 (1–0,2–0,0–2). Predators porskuttaa nyt viiden voiton putkessa.

Anaheim Ducks sai Edmontonissa kunnon tukkapöllyn, kun Oilers voitti peräti maalein 8–2(4–2,2–0,2–0). Ducksin Urho Vaakanainen keräsi kuitenkin kauden neljännen syöttöpisteensä autettuaan Max Jonesia 1–0-johto-osumassa. Anaheim on kuuden ottelun tappioputkessa.