Saros vaihtoon – Oilers jyräsi Nashvillessä

18.10.2023 06:50

Edmonton Oilers otti kauden ensimmäisen voittonsa Nashville Predatorsin kustannuksella tiistaina. Oilers tehoili Nashvillessä iloisin luvuin 6–1 (4–0,2–1,0–0).

Juuse Saros aloitti ottelun Predatorsin maalilla, mutta startti ei sujunut. Hän päästi neljä maalia 11 laukauksesta ja joutui lopulta vaihtoon. Kaksi seuraavaa erää torjui Kevin Lankinen. Hänelle merkittiin 17 torjuntaa 19 laukauksesta.

Oilersin voiton takuuna oli sentteri Leon Draisaitl, joka teki kaksi maalia ylivoimalla ja syötti lisäksi kaksi. Illan upeimmasta vastasi kuitenkin Connor McDavid, joka taiteili kiekon Saroksen selän taakse ensimmäisen erän lopulla pelkällä sinnikkyydellä kaaduttuaan ensin keskialueella.

Nashvillen ainoan teki Tommy Novak ylivoimalla toisessa erässä. Se kavensi ottelun 1–4:ään. Predatorsin kauden alku on ollut heikko. Neljästä pelistä on tilillä vain yksi voitto.

Olihan se Novakin maali kuitenkin aika siisti…