Sarosta ei väsytä – pelasi kauden ensimmäisen nollan

10.01.2023 07:04

Kiekkojen herra. Juuse Saros torjui nyt kaiken.©AOP

Ottava Senators ei löytänyt keinoja ohittaa Juuse Sarosta Nashville Predatorsin maalilla. Nashville voitti vieraissa maalein 3-0.

Ottawa kyllä testasi suomalaismaalivahtia, mutta Saros teki ottelussa 38 mallikasta torjuntaa ja pelasi nyt kauden ensimmäisen nollapelinsä. NHL-urallaan hän on torjunut nollan aikaisemmin 18 kertaa.

Kahdessa viimeisessä ottelussa Saros on torjunut hulppeat 102 kiekkoa.

”Peli tuntui pääosin hyvältä. Minulle tuli paljon apuja. Blokkeja riitti ja alivoima toimi tosi hyvin. Jätkille on annettava krediittiä tästä”, Saros kommentoi lehdistölle ottelun jälkeen.

”Yritän vain nähdä kiekon kunnolla ja lukea peliä. On minulla ollut myös torjuntaonnea viime peleissä. Tykkään pelata. Laukauksia on riittänyt, mutta olo ei ole väsynyt”, Saros jatkoi.

Predatorsin maaleista ottelussa vastasivat ensimmäisessä erässä Roman Josi ja Jeremy Lauzon. Kolmannessa erässä iski Filp Forsberg. Häntä auttoi Juuso Pärssinen, jolle syöttöpinna oli jo kauden kymmenes. Nashville otti neljännen peräkkäisen voittonsa. Mikael Granlund pelasi ottelussa melkein 20 minuuttia, mutta ilman tehopisteitä.