Serbia iski shokin Portugalissa, Espanja myös MM-kisoihin

14.11.2021 23:42

Serbia iski shokin Portugalissa, Espanja myös MM-kisoihinJalkapallo

Serbia järjesti MM-karsintojen sunnuntain kierroksen shokin voittamalla Portugalin vieraskentällä 2-1 ja varmistamalla samalla paikkansa jalkapallon MM-kisojen lopputurnauksessa.

Renato Sanchez vei isännät johtoon jo 2. minuutilla, mutta ottelua hienokseltaan hallinnut Serbia tasoitti Dušan Tadićin maalilla 33 minuutin pelin jälkeen ja  Aleksandar Mitrović iski Serbian voittomaalin 90. minuutilla. Portugali olisi mennyt tasatuloksella suoraan MM-kisoihin, mutta nyt se joutuu hakemaan kisalippua jatkokarsintojen kautta.

Serbian lisäksi myös Espanja varmisti paikkansa MM-kisoissa, kun se kaatoi Alvaro Moratan 86. minuutin maalilla Ruotsin. Espanjalle olisi riittänyt kisapaikkaan tasapelikin. Zlatan Ibrahimović otettiin kentälle vasta toisella jaksolla, mutta tällä kertaa Zlatanin satutarina ei saanut jatkoa – ainakaan vielä.