SM-viesteissä voittoihin Vuokatti ja Pohti

24.03.2024 17:42

Maastohiihto

Vuokatti Ski Team Kainuu voitti naisten maastohiihdon 3 x 5 kilometrin (1p+2v) viestin SM-kisan sunnuntaina. Vuokatin viestijoukkueessa hiihtivät Katri Lylynperä, Jasmin Kähärä ja Vilma Nissinen.

Vuokatin voitto tuli ajalla 41.57.1 ja kymmenen sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Ikaalisten urheilijoiden joukkueeseen, jossa hiihtivät Katariina Lonka, Krista Pärmäkoski ja Hilla Niemelä. SM-kolmonen oli Vantaan Urheilija joukkueella Anni Kainulainen, Eeva Haasanen ja Jasmi Joensuu. He jäivät kärjestä lopulta reilut 14 sekuntia.

Miesten 4 x 10 kilometrin (2xp,2xv) viestin voitti ensimmäistä kertaa Pohti Ski Team ajalla 1.45,08,3. Suomen mestarijoukkueessa hiihtivät Juuso Haarala, Juuso Mäkelä, Joel Ikonen ja Joni Mäki.

Toisen sijan otti 7,5 sekunnin erolla voittajaan Jämin Jänne, jonka osuudet sivakoi Niko Husu, Ristomatti Hakola, Markus Vuorela ja Lauri Lepistö.

SM-pronssia voitti Imatran urheilijat 1 joukkueella Olli Ahonen, Ville Ahonen, Remi Lindholm ja Miro Karppanen. Joukkue jäi kärjelle +39,2.