Southampton yllätti, Cityn voittoputki katki

22.01.2022 22:27

Southampton oli sinnikäs - ja organisoitunut.@AOP

Valioliiga

Valioliigassa tapahtui lauantaina pieni ihme. Illan viimeisessä ottelussa kohtasivat Southampton ja liigaa johtava Manchester City. Ottelu päättyi tasatulokseen 1-1 ja sillä Cityn huikea 12 ottelun voittoputki katkesi. Ottelun maaleista vastasivat Kyle Walker-Peters Southamptonille ottelun seitsemännellä minuutilla ja Cityn Aymeric Laporte 65. minuutilla. Cityn manageri Pep Guardiola oli tasurista huolimatta tyytyväinen suojattiensa peliesitykseen.

”Pelasimme oikein hyvin. Ikävää kyllä, päästimme ensimmäisellä puoliajalla maalin, mutta mielestäni tämä oli yksi parhaita esityksiämme tällä kaudella, ehdottomasti”, Guardiola totesi Sky Sportsille.

”He olivat erittäin hyvin organisoituneita. Tulos ei ollut meille hyvä, mutta tapa, jolla pelasimme, oli mahtava.”

Southampton on viidessä viimeisessä ottelussaan pelannut kaksi tasatulosta, yhden hävion ja kaksi voittoa. Manageri Ralph Hasenhuttl ja Guardiola kävivät ottelun jälkeen pitkään keskustelua kentän laidalla. Lehdistölle Hasenhuttl oli lähes sanaton ottelun jälkeen.

”Mitä tässä voi sanoa? Olemme itsestämme superylpeitä.”

Manchester City jatkaa Valioliigan kärjessä 57. pisteellä. Southampton pitelee sijaa 12. Pisteitä sillä on 25.